Mureşan nu vrea să joace cu Messi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabi Mureşan a primit aseară inelul de campion de la ProSport şi pare să aibă planuri mari pentru sezonul viitor. Imediat după câştigarea campionatului, jucătorii clujeni afirmau că îşi doresc o grupă cu cele mai puternice formaţii de pe Bătrânul Continent, însă acum discursul este altul. Închizătorul speră ca trupa din Gruia să aibă noroc la tragerea la sorţi şi să forţeze ieşirea din grupe.

"Dacă vrem să trecem de grupe, nu avem cum să ne dorim să jucăm contra Barcelonei sau a echipelor pe care le-am menţionat iniţial...nu am avea nicio şansă", a spus Gabi Mureşan la Ora Exactă în Sport, la Sport.ro.
La finala Cupei au asistat emisarii lui Dinamo Kiev, dar Mureşan nu doreşte cu orice preţ un transfer, mai ales că premisele sunt favorabile pentru sezonul viitor, în Gruia, conform prosport.
"Eu nu ştiu nimic despre vreun transfer, ştiu doar despre ce s-a scris în presă. Chiar dacă va fi să rămân, eu am planuri mari: vrem din nou eventul şi îmi doresc o participare cât mai lungă în cupele europene. "

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite