Mureşan e supărat pe Jorge Costa: "E cel mai slab cantonament al nostru! N-am bătut pe nimeni!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj e pe locul doi în Liga I, dar mulţi o văd pe trupa lui Jorge Costa favorită la titlu înaintea liderului Dinamo. Argumente ar fi valoarea lotului, investiţiile făcute, antrenorul străin de prestigiu, dar în iarbă lucrurile nu stau tocmai roz.

După un tur în care ca joc au fost departe de aşeptările patronului Paskany şi preşedintelui Mureşan, CFR-ul este aşteptată ca în retur să explodeze şi să meargă ceas. Ce se întâmplă însă în perioada de pregătire ăi îngrijorează însă pe conducătorii ardelenilor.

"E cel mai slab start de cantonament de când sunt la CFR, aici mă refer la rezultate. Deşi se antrenează bine, iar şedinţele de pregătire sunt bine structurate, la meciuri jucătorii noştri parcă au fost cu gândul mai mult la vacanţă. În ultimul amical, cel cu Cernomoreţ, cei care au evoluat în prima repriză au avut o atitudine de nota 4! Cei care au intrat după pauză au fost mult mai motivaţi, le-aş da nota 8, dar tot nu au putut să mai facă nimic" , s-a plâns Mureşan. Sigur că sunt îngrijorat după aceste amicale, doearece îmi doresc să facem punctaj maxim în primele 5 etape din retur, până ce jucăm cu Vaslui şi Rapid", a afirmat Mureşan nervos.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite