Mureşan: "Am avut emoţii mari în prima repriză"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că este mulţumit de jocul echipei sale în repriza a doua a meciul cu Sportul Studenţesc, scor 6-1, dar recunoaşte că a avut emoţii în prima repriză, din cauza evoluţiei mai modeste a fotbaliştilot clujeni.

"Am avut mari emoţii pentru că am jucat slab în prima parte a meciului. Eram foarte îngrijoraţi, dar a venit golul lui Sougou şi ne-am mai liniştit. Apoi, la vestiare, Costa a mobilizat echipa şi în repriza a doua am văzut un alt joc. Am dat multe goluri, chiar puteam să mai dăm câteva, dar este bine. A contat şi eliminarea de la Sportul. Sunt mulţumit de toţi jucătorii pentru cum au jucat în repriza a doua. Dacă vom câştiga şi următorul meci, sunt sigur că vom recâştiga şi suporterii", a spus Iuliu Mureşan la GSP TV.

Antrenorul Jorge Costa a declarat că în repriza a doua jucătorii săi au avut o cu totul altă atitudine faţă de meciurile precendete.

"E important să gestionăm pauza care vine, mai bine decît cea precedentă. Nu am jucat prea bine în prima parte, am jucat lent, cred că în repriza secundă s-a văzut o diferenţă majoră de mentalitate şi aşa ne-am atins obiectivele. De Zerbi nu are meciuri în picioare, dar sperăm să revină la capacitate maximă. Şi Panin şi el au intrat foarte bine în joc, dar diferenţa a făcut-o întreaga echipă", a zis Costa.

CFR Cluj a câştigat cu 6-1 în faţa Sportului, după două eşecuri consecutive în Liga I şi urcă provizoriu pe locul 2  în clasament.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite