Mureşan: "M-am bucurat că arbitrul a greşit. Beto ne-a scos la faza aceea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrul Radu Petrescu a anulat un gol valabil al sibienilor după ce Beto a simulat ruşinos un fault, iar Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului, a avut o reacţie şocantă la finalul meciului.

Şeful clujenilor a recunoscut că s-a bucurat de greşeala arbitrului şi că Beti i-a scos prin acea simulare, dar că-i va recomanda jucătorului să nu mai facă asta pe viitor.

"Eu nu am văzut reluări, nu pot să spun că nu m-am bucurat că s-a întâmplat aşa, dar arbitrul a greşit. Eu n-am văzut nicio reluare, dar nu cred că a fost fault la Beto. Din ce mi-au zis prietenii care au văzut meciul, Beto nu prea avea unde să degajeze.

Beto este un portar foarte bun, s-a văzut şi astăzi, dar din păcate a făcut acea greşeală. E un portar foarte bun şi ne dă siguranţă, astăzi ne-a scos, ca să fiu elegant. De ce greşesc arbitrii? Întrebaţi-i pe ei, nu pe mine.

Nu există rejucarea meciului în fotbal, iar eu nu fac lucruri de genul ăsta, pentru că nu e cazul. O să am o discuţie cu Beto să nu mai facă aşa ceva, este a doua oară când gafează şi e cam mult. N-ai cum să comentezi arbitrajul când se greşeşte în favoarea ta", a declarat Iuliu Mureşan la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite