Mureşan: "Am scumpit biletele deoarece Consiliului Judeţean nu ne lasă să jucăm pe Cluj Arena"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că decizia de scumpire a biletelor pentru derbiul cu Universitatea Cluj s-a vrut a fi "un semnal de alarmă la adresa Consiliului Judeţean", care nu lasă CFR să joace pe Cluj Arena.

"Vreau să remarc fair-play-ul din tribune şi teren. Acţiunea de scumpire a biletelor s-a vrut un semnal de alarmă la adresa Consiliului Judeţean care nu ne lasă să jucăm pe Cluj Arena. Am primit o adresă din partea lor că vor analiza posibilitatea ca noi să jucăm pe Cluj Arena, dar eu nu cred", a spus Mureşan.

Echipa CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), în faţa formaţiei Universitatea Cluj, în derbiul etapei a XIV-a a Ligii I.

Preţurile tichetelor de acces la acest meci au variat între 150 şi 250 de lei, însă fanii Universităţii au demonstrat că în oraş au fost distribuite bilete ce costau doar un leu.

Sâmbătă, liderii Asociaţiei suporterilor "Şepcile roşii" au declarat că au depus o plângere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Cluj deoarece la meciul cu CFR Cluj au fost vândute bilete cu 1 leu, în condiţiile în care, oficial, preţul tichetelor variază între 150 şi 250 de lei.

Fanii au făcut şi o cerere clubului CFR Cluj de a primi 1035 de bilete - respectiv cinci la sută din numărul locurilor, conform prevederilor Ligii Profesioniste de Fotbal - la acelaşi preţ, de 1 leu. Fanii au cumpărat bilete în sectorul rezervat lor al peluzei la un preţ de 150 de ori mai mare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite