Munteanu: "Nu mă tem de un scor fluviu pe Old Trafford"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Oţelului Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că nu se teme că formaţia sa va pierde la o diferenţă mare de scor partida pe care o va disputa în deplasare cu Manchester United, deşi are probleme de efectiv.

"Cred că stadionul va fi plin, pentru că e Liga Campionilor, iar spectatorii vin la stadion chiar dacă joacă cu Real Madrid ori cu Oţelul Galaţi. Noi însă nu avem motive să mergem cu teamă. Chiar dacă vor fi peste 70 000 de spectatori, dacă ne-am dorit Liga Campionilor nu ne rămâne altceva decât să jucăm şi sper să o facem cât mai bine. Este visul oricui să poţi juca pe Old Trafford, dar pentru noi este o realitate pe care băieţii au câştigat-o anul trecut. Vom avea absenţe importante, practic aproape întreaga linie de fund, Râpă, Costin şi Perendija fiind suspendaţi. Avem însă înlocuitori, a venit şi rândul unor Benga, Sârghi sau Ljubinkovici să joace. Chiar şi având aceste absenţe nu mă tem de un scor fluviu pe Old Trafford. Aşa s-a spus şi înaintea meciului de la Bucureşti şi până la urmă n-a fost aşa", a spus Munteanu.

Partida dintre Manchester United şi Oţelul Galaţi, contând pentru grupele Ligii Campionilor. se va disputa miercuri, 2 noiembrie, la Manchester, de la ora 21.45.

În etapa a III-a a grupei C a Ligii Campionilor, Oţelul Galaţi a fost învinsă de Manchester United pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite