Dorinel Munteanu, despre derby: "Şi Steaua, şi Oţelul sunt în suferinţă, va fi un meci foarte disputat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că echipa sa nu poate fi considerată favorită în meciul cu Steaua, chiar dacă a învins-o în Supercupă, precizând că ambele formaţii sunt "în suferinţă de puncte".

"Nu avem niciun ascendent moral faţă de Steaua, nu se pune problema să fim favoriţi în meciul de duminică. Suntem două echipe în suferinţă de puncte şi va fi un meci extrem de disputat. Vreau să văd la jucătorii mei determinare maximă şi dorinţă de victorie. Doar aşa vom putea obţine ceva de la o astfel de partidă", a spus Munteanu.

Tehnicianul Oţelului a comentat şi faptul că oficiali ai Stelei s-au aflat în tribună la meciul cu Benfica. "Ştiu că s-au aflat în tribună, aşa au făcut şi înaintea meciului din Supercupă. Nu ştiu dacă-i ajută că ne-au urmărit, este doar strategia şi treaba lor asta", a mai declarat Munteanu. Dorinel nu va putea conta la meciul de duminică pe Paraschiv, S.Ilie şi Râpă, accidentaţi, şi nici pe Liviu Antal, exclus din lot din motive disciplinare. Partida dintre Steaua şi Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa duminică, la Buzău, de la ora 21.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite