Munteanu: "Sper ca returul să continue la fel şi să adunăm mai multe puncte decât în tur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, după victoria din meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-0, că speră ca returul să continue la fel ca această primă partidă şi ca elevii săi să obţină în a doua parte a campionatului mai multe puncte decât au acumulat în prima.

"Am obţinut o victorie meritată, muncită şi sunt bucuros că am reuşit să le oferim suporterilor un succes care să le facă sărbătorile fericite. Sper ca returul să continue la fel cum am început astăzi şi să adunăm mai multe puncte decât am făcut-o în prima parte a campionatului", a spus Munteanu.

Mijlocaşul Gabriel Giurgiu consideră că Oţelul a obţinut cu dificultate victoria din meciul cu Petrolul. "E o victorie obţinută destul de greu, muncită, care încununează cel mai bun an al nostru. Vom încerca să muncim la fel de mult şi în retur pentru a putea să ne atingem obiectivele propuse", a precizat Giurgiu.

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I.

Oţelul se află în prezent pe locul al patrulea în clasamentul Ligii I, cu 31 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite