Munteanu: "Bag tinerii contra Stelei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, după eliminarea din Cupa României, că este dezamăgit şi că jucătorii săi au dat dovadă de lipsă de dăruire, motiv pentru care va lua măsuri drastice.

"Sunt dezamăgit că am ieşit din cursa pentru Cupa României, dar şi pentru faptul că am aşteptat altă prestaţie din partea echipei mele. Jucătorul român suferă la capitolul calitate şi dăruire pentru că fără a băga piciorul hotărât la minge nu poţi câştiga niciun meci. Cred că ne-am dat singuri gol în prima repriză, iar apoi am primit gol după o lovitură liberă. Cu această ocazie felicit executaţii loviturilor libere de la Astra, care ne-au pus mari probleme. Dacă până acum am pus înfrângerile noastre pe seama tinereţii, acum cred că este vorba de lipsă de dăruire şi voi lua măsuri drastice", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu a precizat că meciul cu Steaua, din etapa a IX-a a Ligii I, va fi diferit. "Cu Steaua va fi un alt joc, în care poate vom începe cu alţi jucători tineri, care să-şi dorească mai mult victoria. Sper ca până la meciul cu Steaua să găsesc această formulă care să arate şi să joace altfel", a adăugat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite