Munteanu: "Antal merita să joace mai mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Foto: Adevărul
Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Foto: Adevărul

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, s-a declarat dezamăgit de faptul că mijlocaşul Liviu Antal a fost folosit doar şase minute în turneul naţionalei din America de Sud, în partida pierdută cu 0-2 în faţa Paraguayului.

"Randamentul pe care l-a arătat Antal în campionat îi dădea dreptul să joace mai mult decât a făcut-o. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, îmi spun doar punctul de vedere. Ceilalţi doi fotbalişti ai Oţelului, Râpă şi Giurgiu, au jucat în media echipei", a declarat Dorinel Munteanu.

El a comentat şi rezultatul naţionalei: "Nu e o tragedie că am pierdut partida cu Paraguay, ci este de comentat faptul că am ajuns în această situaţie. Trecem printr-un moment delicat".

Echipa naţională a României a fost învinsă, duminică, pe stadionul Defensores del Chaco din Asuncion, de selecţionata Paraguayului, scor 2-0, într-un meci amical, înregistrând al doilea eşec în turneul din America de Sud, după cel din partida cu Brazilia, scor 0-1. Golurile au fost marcate de Valdez '2 şi Santa Cruz '29.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite