Mulţescu: "Noi am pătimit cel mai mult din cauza arbitrajelor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul formaţiei Sportul Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa a fost cea mai dezavantajată în ediţia trecută de campionat şi că aştepta intervenţia DNA, care speră să fie "o lecţie şi o sperietură".

"Noi am pătimit cel mai mult din cauza arbitrajelor. În campionatul trecut am fost cea mai dezavantajată echipă, cu 15 greşeli de arbitraj. Pe doi a fost Craiova şi apoi Vasluiul. Şi acum la fel, în ultimele trei etape. Aşteptam DNA-ul, era singura soluţie. Dacă nimeni nu a mişcat... Cine mai putea să mişte dacă nu DNA-ul? Eu sper să fie o lecţie şi o sperietură, pentru că s-au speriat după cazul Penescu şi le-a trecut. Au fost arbitraje... Şi am înţeles că umblau cu observatori. Eu mă aşteptam cu Avram pentru că îl mai ştiu şi de la AMFB, nu e o surpriză. Am văzut toate arbitrajele cum erau", a declarat Mulţescu.

Ca alţi conducători din fotbalul românesc, Mulţescu apreciază că CFR Cluj este echipa cel mai mult avantajată de greşelile de arbitraj: "Cei de la CFR ar trebui să fie cei mai bucuroşi acum, pentru că dacă vor câştiga campionatul nu vor mai fi suspiciuni. CFR a fost cea mai avantajată de arbitri, eu am suferit de trei ori cu CFR Cluj. Acum trebuie să fie cei mai bucuroşi pentru că nu le vor mai fi contestate victoriile. Sper ca din punctul de vedere al arbitrajului punctul zero să fi venit".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite