Mulţescu: "Să murim frumos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Sportului Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, a declarat după înfrângerea cu FCM Târgu Mureş, 1-2, că echipa trebuie să se comporte ca una care este încă în Liga I.

"Trebuie să murim frumos, să ne facem baremul şi să ne comportăm ca o echipă care este încă în Liga I. Este foarte greu să-i mai motivez pe jucători, dar ei trebuie să îşi facă datoria şi să se respecte", a spus Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu consideră că Sportul a primit goluri stupide la meciul de sâmbătă. "Am plătit tribut efortului foarte mare de la meciul cu Rapid. Nu am fost proaspeţi, dar împotriva cursului jocului am reuşit să marcăm. Iar am luat goluri stupide şi nu înţeleg ce a făcut apărarea, chiar le-am spus jucătorilor să revină cu picioarele pe pământ", a precizat el.

Formaţia Sportul Studenţesc a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), de echipa FCM Târgu Mureş, oaspeţii marcând golul victoriei în minutul 90+2.

Golurile învingătorilor au fost marcate Florin Dan '78 şi Astafei '90+2. Pentru Sportul a înscris Curelea, în minutul 50.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite