Mulţescu: "Nu ar fi o surpriză dacă am bate Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Sportul, Gheorghe Mulţescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu ar fi o surpriză dacă gruparea studenţească s-ar impune în partida cu Steaua, contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I

"Ne este frică doar de greşelile noastre care ne-au privat de puncte în ultimele etape. Din punctul meu de vedere n-ar fi o surpriză dacă am bate Steaua. Astra a bătut pe Steaua, apoi noi am dominat-o pe Astra, aşa că putem emite pretenţii la acest joc", a spus Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu susţine că are un palmares pozitiv în partidele cu Steaua. "Aş vrea ca steliştii să vină siguri pe ei. Cu Steaua am câştigat de multe ori, cred că stau cel mai bine cu Steaua dintre echipele bucureştene. A fost şi ambiţia mea de dinamovist, dar acum vreau să câştig cu Sportul. Mă aştept la un stadion plin, vor fi mulţi stelişti, pentru că ei sunt bine reprezentaţi în acest sector", a adăugat Mulţescu.

Tehnicianul Sportului Studenţesc nu crede că absenţele jucătorilor Ricardo şi Bonfim vor afecta jocul Stelei. "La valoarea şi numărul de jucători pe care îi are Steaua, Bonfim şi Ricardo nu mi se par doi jucători decisivi", a subliniat Mulţescu.

Mulţescu a precizat că mijlocaşul Tiberiu Bălan a fost reprimit în lot, după ce şi-a cerut scuze faţă de finanţatorul Vasile Şiman. "Vedem la ora jocului. L-am convins pe patron, lucrurile s-au rezolvat. Tibi şi-a cerut scuze alaltăieri şi în proporţie de 99 la sută lucrurile sunt rezolvate. Este un argument în plus pentru el să joace bine cu Steaua, dar mai sunt şi alte echipe din afara ţării care sunt interesate de el", a menţionat Mulţescu.

Partida Sportul Studenţesc - Steaua, contând pentru etapa a XXVII-a a Ligii I, se va disputa, sâmbătă de la ora 17.45, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite