Mulţescu: "Am pierdut nemeritat, arbitrul ne-a dezavantajat total, dar şi noi ratăm cu poarta goală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Sportul Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, a declarat după înfrângerea cu scorul de 2-1 din meciul cu CS Mioveni, că acest rezultat este nemeritat, că arbitrul a dezavantajat total formaţia bucureşteană, dar şi că jucătorii săi au ratat cu poarta goală.

"Sunt supărat că am pierdut nemeritat, că arbitrul ne-a dezavantajat total, că am luat gol din ofsaid, că am fost o mulţime de faulturi nesancţionate, dar şi că jucătorii mei ratează cu poarta goală. Mioveniul m-a surprins cu o combativitate dusă la extrem, chiar dincolo de limite. Aici sunt fotbalişti care au jucat în Liga I şi e o diferenţă între ei şi noi. Mioveniul a fost o echipă pregătită, care poate să joace singură. Ce să le mai zici lui Tănasă, Mărgăritescu... când ei ştiu fotbal şi ştiu jocul foarte bine", a spus Mulţescu.

Formaţia CS Mioveni a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Sportul Studenţesc, în primul meci al etapei a VII-a a Ligii I, în care de la oaspeţi Alin Raţiu a înscris un autogol şi a fost eliminat. Golurile învingătorilor au fost marcate de Tănasă '17 şi Raţiu '34 (autogol). Pentru Sportul a înscris Lungu, în minutul 77.

Sportul Studenţesc a rămas în inferioritate numerică, în minutul 67, când a fost eliminat Raţiu după ce a primit al doilea cartonaş galben. În minutul 89, şi de la CS Mioveni a fost eliminat un jucător, Ionuţ Voicu.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Florin Miron (central), Vladimir Urzică, Ciprian Danşa (asistenţi) şi Adrian Illyeş (rezervă).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite