Mulţescu: "FC Vaslui are cel mai bun lot, Oţelul e o surpriză"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Sportului Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, a declarat că FC Vaslui are cel mai puternic lot din întrecerea internă, FC Timişoara formează un grup puternic, în timp ce Oţelul Galaţi reprezintă surpriza care a meritat să câştige titlul în Liga I.

"După mine, cel mai bun lot îl are Vaslui, Timişoara este un grup puternic, cu un public fantastic, dar mai apar şi surprize. Oţelul este o câştigătoare surpriză, un outsider. Totuşi au stat 24 sau 26 de etape pe primul loc, deci merită să fie campioni. FC Vaslui a avut patru puncte în mână, cu Timişoara şi Astra. La nivelul ăsta, fiecare punct contează, iar când ratezi asemenea şanse, atunci pierzi pe mâna ta", a spus Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu este convins că Oţelul Galaţi trebuie să mai transfere jucători de valoare pentru a avea o evoluţie apreciată în grupele Ligii Campionilor. "Oţelul are un lot nu foarte bine cotat, dar au contat grupul şi jocul echipei. Să vedem acum ce transferuri trebuie să facă, pentru a-şi mai completa lotul, ca să dubleze posturile deficitare. Totuşi, nu ştiu câţi vor accepta să vină pe salarii mici. Galaţiul este un exemplu de urmat, fără bani mulţi, fără contracte foarte mari. Sunt de admirat, iar eu îi simpatizez. Echipele mici depun un efort dublu pentru a obţine astfel de performanţe. Într-un campionat ca acesta şi femeia de serviciu este importantă", a adăugat Mulţescu.

Tehnicianul "studenţilor" crede că FC Timişoara va termina sezonul pe locul 2, în dauna celor de la FC Vaslui. "Nu ştiu cât se va implica Dinamo în meciul cu Timişoara pentru a risca să-şi accidenteze jucătorii înaintea finalei de Cupă. Braşovul s-a ambalat să câştige cu noi şi nu au mai făcut faţă în meciul cu Steaua", a menţionat Mulţescu.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite