Mulţescu: "O să fie greu pentru Dinamo să rămână «virgini» cu Sportul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că pregăteşte meciul cu Dinamo, din etapa a IV-a a Ligii I, pentru victorie şi că formaţiei pregătite de Liviu Ciobotariu îi va fi greu să rămână singura grupare din Liga I fără gol primit.

"O să fie greu pentru Dinamo să rămână «virgini». O să facem toate eforturile să înscriem cel puţin o dată în această partidă. Avem ocazia să învingem liderul. Privim cu mare interes această partidă. Vreau să câştigăm această partidă, aşa mi-am pregătit jucătorii. Vreau să le inoculez jucătorilor ideea că putem învinge", a spus Mulţescu.

El consideră că jucătorii dinamovişti se vor reface complet până la partida de duminică cu Sportul după meciul din play-off-ul Ligii Europa, cu Vorskla Poltava. "Este oboseala meciului, a drumului. Dinamo are însă un lot valoros şi poate să gestioneze astfel de momente. Mai mult, are totuşi şi trei zile de refacere până la meciul cu Sportul", a explicat tehnicianul. Mulţescu a menţionat că a avut o discuţie cu jucătorii Sportului şi le-a cerut să fie concentraţi doar la următoarele două partide din Liga I, urmând ca în pauza prilejuită de meciurile echipei naţionale a României să se discute toate problemele legate de contractele lor. Gigi Mulţescu crede că România are şanse mari să meargă cu cel puţin trei formaţii în grupele Ligii Europa, favoritele lui pentru calificarea din play-off fiind Dinamo, Steaua şi Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite