Mulţescu: "Curelea era frustrat după meciul cu San Marino, a spus că a ratat că mingea era proastă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Gheorghe Mulţescu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că atacantul grupării bucureştene, Costin Curelea, care a evoluat în partida San Marino - România, a ratat două ocazii mari, deoarece nu era obişnuit cu mingea.

"Sunt mândru că am avut doi jucători la echipa naţională. Moralul lor totuşi nu era atât de bun. Ei sunt realişti şi tind să facă mai multe. Curelea era frustrat că a ratat două ocazii care îi puteau ridica cota atât ca jucător, cât şi ca valoare pentru un eventual transfer. Curelea mi-a spus că mingea era foarte proastă, uşoară, era un Jabulani (n.r. - adidas Jabulani), iar el e obişnuit cu Nike, dar nu avea voie să rateze de acolo", a spus Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu este de părere că mijlocaşul Tiberiu Bălan a meritat să poarte tricoul cu numărul 10 în partida cu San Marino. "Bălan este un jucător care face diferenţa, dar la mine are mai multă libertate de mişcare. El s-a subordonat disciplinei de joc, nu a riscat driblinguri. Îl prinde bine număul 10, nu-l strânge deloc. N-a avut curajul să se exprime ca un număr 10, nu a riscat", a adăugat Mulţescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite