„Mucles“, între Kuban şi Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali şi-a pus în practică ameninţările şi a renunţat deja la unul dintre cei şapte fotbalişti transferaţi de la Unirea Urziceni. Mijlocaşul Iulian Apostol şi-a reziliat contractul cu roş-albaştrii chiar înainte ca echipa să plece la Târgu-Mureş, după ce depusese o cerere în acest sens încă de miercuri, la sediul LPF.

Motivul? Fotbalistul era neplătit de mai bine de două luni, iar în momentul în care a încercat să aibă o discuţie lămuritoare cu Gigi Becali, latifundiarul i-a transmis sec:

„Eu nu-ţi mai dau niciun ban, dar, dacă vrei, îţi dau hârtie că eşti liber de contract". Apostol a acceptat târgul fără să ezite, mai ales că are în acest moment mai multe propuneri atât din Liga I, cât şi din străinătate.

„A fost o despărţire de comun acord. Ne-am strâns deja mâinile înaintea plecării la Târgu-Mureş", a explicat preşedintele roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam. Mijlocaşul de 30 de ani ar putea ajunge chiar la rivala Dinamo, el fiind urmărit de mai multă vreme de către Ioan Andone.

De altfel, iminenta plecare a lui N'Doye îi obligă pe „câini" să caute un nou mijlocaş central. Totuşi, nu este exclus nici ca „Mucles" să ajungă la Timişoara sau, din nou, sub comanda lui Dan Petrescu, la Kuban Krasnodar. „Apostol e un caracter special, care trebuie tratat special. Mi-aş dori un jucător ca el", a dezvăluit recent „Bursucul". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite