„Moţul“ merge la Vaslui!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu a ajuns deja la un acord de principiu cu fostul tehnician al Timişoarei. Mişcările de trupe în Liga I sunt abia la început. Echipele îşi caută antrenori, preşedinţi şi un plan pentru noul sezon.

Marius Lăcătuş s-a despărţit la sfârşitul sezonului de formaţia lui Adrian Porumboiu, deoarece vrea să stea alături de familie în Spania, acolo unde fiica lui urmează şcoala. Rămas fără antrenor, omul de afaceri a căutat imediat soluţii şi a demarat negocierile cu Ovidiu Sabău.

Tehnicianul e gata să dea curs propunerii lui Adrian Porumboiu, mai ales că a rămas fără angajament după ce a ales să plece de la Timişoara. Fostul arbitru internaţional trebuie să-i asigure lui Ovidiu Sabău un buget de achiziţii de 4 milioane de euro. Trecerea „Moţului" la Vaslui ar urma să fie oficializată zilele următoare.

Şumudică a refuzat Timişoara pentru Rapid

După parcursul bun cu Gloria Bistriţa în returul de campionat, Marius Şumudică a atras atenţia mai multor echipe din Liga I. Conducătorii echipei de pe Bega i-au făcut o ofertă, însă „Şumi-gol" avea promisiunea lui George Copos pentru a antrena formaţia sa de suflet.

Astfel, a refuzat prelungirea contractului cu Bistriţa lui Jean Pădureanu, şi i-a spus „pas" lui Marian Iancu, care a apelat apoi la Trombetta. În schimb, viitorul preşedinte din Giuleşti, Dinu Gheorghe, ar fi dorit să continue colaborarea cu Viorel Moldovan, însă îl acceptă şi pe Şumudică.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite