Moţi: "Nu ştiu dacă va fi mai greu cu CFR decât cu U. Cluj"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Moţi
Cosmin Moţi

Fundaşul dinamovist Cosmin Moţi a declarat că nu crede că partida cu CFR Cluj, de mâine, va fi mai grea decât cea din etapa trecută cu Universitatea Cluj, considerând că sunt de valori apropiate.

"E un meci mai dificil, dar emoţii nu avem. Mergem să câştigăm toate cele trei puncte. Nu ne temem de atacul lor, şi noi avem un atac foarte bun şi o apărare la fel şi sperăm să câştigăm punctele puse în joc. E unul dintre cele mai importante meciuri pe care le avem în această toamnă. Dacă nu reuşeam să le câştigăm pe celelalte şi nu nu eram pe primul loc, ci pe şapte sau opt, acesta nu mai era important. Am avut două meciuri dificile, atât cu Braşov acasă cât şi la U. Cluj, dar până la urmă şi aceste două puncte sunt bune pentru că ne-au menţinut pe primul loc. Nu ştiu dacă va fi mai greu decât cu U. Cluj, sunt două echipe apropiate ca valoare şi probabil va fi la fel de greu", a declarat Moţi.

Cosmin Moţi spune că jucătorii dinamovişti nu sunt interesaţi de cazurile de corupţie din fotbalul românesc ci doar de un un arbitraj corect: "Pe noi ne interesează un singur lucru, să fim arbitraţi corect, să fim lăsaţi să jucăm fotbal. Dacă arbitrii ştiu că nu au făcut nimic intenţionat nu au de ce să simtă o anumită presiune pe umerii lor. Au fost multe meciuri în care am fost dezavantajaţi. Şi când am pierdut campionatul în faţa Unirii Urziceni. Au fost probleme de arbitraj".

Partida CFR Cluj-Dinamo, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite