Moţi: "Vrem să-i facem nunta mai plăcută lui Borcea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Moţi a declarat că el şi coechipierii săi sunt convinşi că pot întoarce rezultatul cu Vorskla Poltava în manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa, după ce în tur au pierdut, cu scorul de 1-2.

"Ne gândim să îi facem nunta mai plăcută lui Cristi Borcea cu o calificare în Liga Europa. E bine că vom juca returul acasă şi avem şanse reale de calificare, deşi suntem conştienţi că nu vom avea un meci uşor. Suntem convinşi că putem întoarce rezultatul. Eu îmi doresc să meargă mai departe toate cele cinci echipe româneşti, să facem cât mai multe puncte", a spus Moţi.

Cosmin Moţi a precizat că îi pare rău pentru cei 21 de fani dinamovişti care au fost blocaţi aproximativ opt ore de vameşii transnistreni, la revenirea în ţară: "Am citit şi eu ce au păţit suporterii la întoarcerea din Ucraina, îmi pare rău pentru ei pentru că au fost acolo să ne susţină şi nu era normal să li se întâmple asta".

Fotbalistul a menţionat că îşi doreşte din tot sufletul o victorie în etapa a IV-a a Ligii I. "Suntem pregătiţi pentru meciul cu Sportul, e un meci de campionat pe care ne dorim din tot sufletul să îl câştigăm să rămânem acolo în faţă. Am încercat şi vom face tot posibilul să uităm meciul de joi din Liga Europa şi ne gândim doar la meciul de mâine cu Sportul. M-aş bucura din tot sufletul să fie 8-7 sau 10-9 pentru noi. Nu contează scorul, important este să câştigăm.

E foarte bine pe locul 1, cui nu-i place primul loc? Ştiu ce jucători are Dinamo şi nu e un lucru anormal pentru Dinamo să nu primească niciun gol în campionat. Cu Sportul ne lipsesc jucători importanţi, dar cu toate astea suntem 26 în lot şi oricine poate fi înlocuit. E la fel de important să vină suporteri la stadion să ne susţină din primul minut", a afirmat el, conform prosport.

Meciul Sportul Studenţesc - Dinamo va avea loc, duminică, de la ora 18.00, în etapa a IV-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite