Moţi ironizează Steaua: "M-am uitat la meciurile din Liga Europa, dar la alea de devreme. Apoi, la ora 10.00 eram în pat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Moţi
Cosmin Moţi

Fundaşul Cosmin Moţi consideră că FC Vaslui a jucat cel mai frumos fotbal în partidele pe care echipele româneşti le-au disputat în Liga Europa.

"M-am uitat la meciurile din Liga Europa, dar la alea de devreme. Apoi m-am odihnit, la ora 10.00 eram în pat. Rapid a făcut două meciuri destul de bune, dar nu au reuşit să iasă învingători. E păcat pentru că au o echipă bună, valoroasă şi e păcat că şi-au spulberat şansele. Vaslui a jucat cel mai bine. Dintre toate meciurile din Liga Europa, Vaslui a făcut cea mai frumoasă figură, a jucat cel mai frumos fotbal. Eu zic că merită locul pe care se află acum în grupă", a spus Moţi.

Rus: "Sânmărtean a demonstrat că Vaslui nu e reprezentată doar de jucători străini"

"Mă bucur pentru Vaslui pentru că un jucător român care munceşte foarte mult a arătat că echipa Vaslui nu reprezintă doar jucători străini. Sunt şi alţii care muncesc, care pot să înscrie şi să ducă Vaslui mai departe, având şanse de calificare. Sânmărtean are o valoare, mă bucur că a reuşit să dea gol. Cei de la Vaslui au o mentalitate bună, când intră pe teren ştiu să ţină de minge, să-şi impună ideile tactice, şi asta se vede în jocul lor", a declarat Rus.


Formaţia FC Vaslui a învins, joi, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa portugheză Sporting Lisabona, într-un meci din etapa a patra a grupei D a Ligii Europa. Echipa antrenată de Viorel Hizo a înscris, în minutul 30, după ce, la un corner executat de Sânmărtean, Pavlovici a prelungit până la Papp în centrul careului, iar Zmeu a reluat din aproximativ 6 metri în poartă, mingea fiind deviată de Pereirinha, în stânga portarului.

În clasamentul grupei D, Sporting Lisabona se află pe primul loc, cu 9 puncte, urmată de FC Vaslui - 5 puncte, Lazio Roma - 5 puncte şi FC Zurich - două puncte.

FC Vaslui va întâlni în penultima etapă a fazei grupelor, în data de 1 decembrie, tot la Piatra Neamţ, formaţia Lazio, la care evoluează Ştefan Radu. Tot la 1 decembrie, Sporting Lisabona va juca pe teren propriu cu FC Zurich.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite