Moţi a stat 15 minute la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moți a primit îngrijiri medicale de la medicii de pe ambulanță (FOTO: Ionuț Balaban)
Moți a primit îngrijiri medicale de la medicii de pe ambulanță (FOTO: Ionuț Balaban)

Fotbalistul dinamovist Cosmin Moţi, care a suferit un traumatism cranian la meciul cu FC Vaslui, a rămas doar 15 minute în Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, fiind externat la cererea stafului medical al clubului Dinamo.

Moţi a evoluat până în minutul 75 al partidei de duminică, fiind schimbat cu Bakaj. El a fost lovit în faţă de o minge trimisă de Sânmărtean.

La finalul meciului, echipa medicală de la Dinamo a solicitat ambulanţa pentru Moţi, care a mers singur la salvare, fără să fie pus pe o targă. Fotbalistul, diagnosticat de medicii de pe ambulanţă cu traumatism cranian, a fost transportat apoi la spital, unde a rămas aproximativ 15 minute.

Echipa FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a VI-a a Ligii I, rezultat în urma căruia "alb-roşii" au înregistrat prima înfrângere din acest sezon.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Temwanjera '42, Wesley '44 şi Sânmărtean '74. Pentru Dinamo a înscris Dorel Stoica, în minutul 41.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite