Moraes, între impresari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce fraţii Becali încearcă să-l direcţioneze pe brazilian spre Ghencea, un alt agent FIFA, Florin Manea, vrea să-l ducă pe golgheterul Bistriţei în străinătate. Cel mai căutat fotbalist din Liga I va veni astăzi în Bucureşti, unde Gigi Becali speră să-l convingă să semneze cu Steaua.

Júnior Moraes e de vreo trei zile fotbalistul roş-albaştrilor la nivel declarativ, însă nici ieri nu a devenit stelist în acte. Mai mult, brazilianul a ajuns subiect de dispută între impresari! Fraţii Becali susţin că-l vor duce la Steaua dacă jucătorul va semna o procură de reprezentare cu firma lor, însă agentul FIFA, Florin Manea, colaboratorul tradiţional al clubului Gloria Bistriţa, menţionează că deţine oferte mult mai atractive pentru fotbalist.

Şi Rapid a intrat în cursă

„Aşteptăm confirmarea oficială, în scris, de la o formaţie din străinătate. Propunerea lor este mult mai bună decât cea a Stelei şi pentru jucător. Moraes, dacă ar alege Steaua, ar renunţa la o sumă importantă de bani", a spus Manea. La rândul său, preşedintele ardelenilor, Jean Pădureanu, nu este dispus să lase niciun cent din preţul pe care vrea să-l obţină.

„Noi avem şi alte oferte pentru Moraes, atât din ţară, cât şi din străinătate. Cu Steaua, negocierile au intrat în impas deocamdată. Oricum, cred că Moraes nu se va transfera până la 28 ianuarie, când plecăm în cantonamentul din Antalya. Noi cerem un milion de euro plus TVA şi zece la sută dintr-un transfer ulterior. Deocamdată, domnul Gigi Becali oferă doar 800.000 de euro", a declarat  Pădureanu, care a ajuns aseară în Bucureşti pentru a negocia direct cu Gigi Becali.

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, crede că roş-albaştrii ar fi putut obţine un preţ mai bun dacă ar fi negociat transferul lui Moraes înainte de a-l vinde pe Bogdan Stancu.

„A fost o strategie greşită a Stelei. La rândul nostru, suntem gata să oferim 700.000 de euro pentru 70% din drepturile federative ale jucătorului, dar recunosc că e greu să-l mai luăm. Cred eu că oferta din străinătate de care se tot vorbeşte ar putea fi din Rusia sau Ucraina, de altundeva e puţin probabil. Oricum, dacă cineva era dispus să plătească peste un milion de euro, Júnior Moraes era de mult plecat!", a explicat „Vamă". 

"Moraes va fi reprezentat de noi. Nu va fi nicio problemă ca Steaua să se înţeleagă cu Jean Pădureanu!"
Victor Becali
agent FIFA

"Moraes e băiat isteţ. Nu va semna cu Steaua până când cluburile nu se înţeleg. El şi-a expus pretenţiile, dar asta nu înseamnă că e şi deja stelist."
Jean Pădureanu
preşedinte Gloria Bistriţa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite