Moraes: "Vreau la Steaua!" / Gigi Becali: "Îi mai dau bani să stea la Bistriţa şi îl iau gratis"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul brazilian Junior Moraes pare decis să joace la echipa din Ghencea, în ciuda unor oferte mai bune din străinătate. Jean Pădureanu a mărit oferta pentru el şi nu mai vrea să-l lase să plece la Steaua

Deşi preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a declarat că a primit din străinătate o ofertă excelentă atât pentru club cât şi pentru jucător, Moraes nu este încântat să părăsească fotbalul românesc.

Gigi Becali s-a declarat impresionat de declaraţiile atacantului, care a spus că acceptă o ofertă de la roş-albaştrii în detrimentul uneia mai avantajoase din Ucraina.

"Când cumpăram oi şi unul cerea mai mulţi bani, tata spunea "Hai mă, gata, ce a murit mama mieilor?". Aşa spun şi eu, ce au murit fotbaliştii din Europa? Eu nu cred că are oferte din străinătate. Cum adică, să-mi dea mie cu 800 de mii de euro dacă are oferte de un 1,5 milioane? Dacă a spus că vrea să joace la Steaua, îi mai dau nişte bani să stea la Bistriţa pană o să mai aibă şase luni de contract şi o să semneze pe gratis cu Steaua. Aşa că să îl învăţ minte pe nea Jean.



"Eu nu vreau să plec afară, vreau doar la Steaua! Asta e prioritatea mea. Mi-a spus domnul preşedinte că are această ofertă extrem de bună, atît pentru mine, cît şi pentru Gloria. Eu însă nici nu mă gîndesc să merg în altă parte în afară de Steaua. Aştept să se înţeleagă cluburile şi voi semna contractul în 5 minute, nu îmi mia trebuie timp de gândire", a declarat Moreas pe "gsp.ro".

Junior Moraes (23 de ani) a ajuns la clubul ardelean la începutul anului trecut, şi a marcat 20 de goluri în 2010, în Liga I şi Cupa României.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite