Moldovan i-a desfiinţat pe „studenţi“ şi a plecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moldovan
Moldovan

FCM Târgu-Mureş a învins, ieri, lejer, cu scorul de 4-1, Sportul Studenţesc, determinându-l pe Viorel Moldovan să-şi dea demisia de pe banca „studenţilor", după doar 51 de zile. Pentru echipa lui Ioan Ovidiu Sabău au marcat Târnăvean, Vasilache, Cordoş şi Stere, în timp ce golul de onoare al echipei patronate de Vasile Şiman a fost înscris de Pătraşcu.

 „Îmi pare rău, dar Sportul este o echipă fără suflet, fără caracter, nu poţi să nu-ţi doreşti victoria şi să nu te baţi decât la 3-0 pentru adversar. Le doresc jucătorilor să se împlinească profesional, dar pentru asta trebuie să-şi dorească mult mai mult şi să facă mult mai mult. Nu pot să-mi mai prelungesc agonia, nu pot accepta să fim în coada clasamentului. Dacă jucătorii vor asta, treaba lor.

Eu am muncit pe brânci două luni, dar se pare că n-am fost înţeles", a afirmat Moldovan. Acesta nu crede că Sportul are mari şanse de a se salva de la retrogradare. „Totul depinde de implicarea fotbaliştilor. Nu-mi reproşez nimic, ci poate doar faptul că am venit într-un moment dificil, nu am câştigat niciun meci, chiar am încercat de toate. Sunt dezamăgit şi trist. Dragoste cu sila nu se poate", a subliniat fostul atacant al naţionalei.

Doar un punct în şapte etape

Sub comanda lui Viorel Moldovan, Sportul Studenţesc a înregistrat şase înfrângeri, iar singurul rezultat pozitiv a fost un egal, 2-2, reuşit în compania Victoriei Brăneşti. Formaţia din Regie a fost a treia din cariera de antrenor a lui „Moldo-gol", după FC Vaslui (2008-2009) şi FC Braşov (2009-2010). De asemenea, fostul internaţional a mai fost director sportiv la Rapid şi Unirea Urziceni, în sezonul 2007-2008.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite