Braşov, neprogramat cu Astra pentru o datorie la Moldovan!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moldovan
Moldovan

Viorel Moldovan are de primit 120.000 de euro de la FC Braşov, iar LPF ameninţă cu neprogramarea clubul de la Poalele Tâmpei.

FC Braşov riscă să nu joace cu Astra, până nu plăteşte restanţele faţă de fostul lor antrenor, Viorel Moldovan, care şi-a prezentat demisia la finalul sezonului trecut.

Viorel Moldovan nu şi-a primit niciun salariu apropae un an de zile, iar restanţele se ridică la aproximativ 120.000 de euro.

9 jucători de la Astra, cu salariile reduse

image

Conducerea clubului Astra Ploieşti a decis să reducă salariile a nouă jucători cu 25 la sută, din cauza faptului că evoluţiile acestora nu s-au ridicat la nivelul aşteptat, a declarat, joi, preşedintele grupării, Petre Buduru.

Antrenorul Tibor Selymes este de părere că unii jucători nu s-au ridicat la nivelul salariilor pe care le primesc. "Este adevărat, unii dintre fotbaliştii noştri au salarii prea mari. La asemenea salariu, ar trebui ca fotbaliştii să dea totul pe teren. Sunt jucători din lot pe care, din diferite motive, nu i-am văzut la antrenamente. Sunt de acord cu decizia", a precizat Selymes.

Jucătorii sancţionaţi de conducerea clubului sunt: Pierre Ebede, Valentin Sandu, Nikola Michellini, Pavle Popara, Atanas Bornosuzov, Viorel Dinu, Raymond Lukacs, Adrian Mihalcea şi Vitali Gussev.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite