Moldovan: "Un egal cu Pandurii nu ne este de ajutor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Sportului Studenţesc, Viorel Moldovan, a declarat că în partida cu "lanterna roşie" Pandurii Tg Jiu îşi doreşte victoria, deoarece un rezultat de egalitate nu ar ajuta prea mult "Gaşca nebună".

Fără nicio victorie în campionat, Viorel Moldovan vrea ca "studenţii" să dea totul în derby-ul suferinţei. "Ne aşteaptă un meci greu ţinând cont de situaţia în care ne aflăm. E foarte important să obţinem ceva din acest joc. Ne dorim cele trei puncte, mai ales că jucăm împotriva unui adversar care se află în luptă directă cu noi pentru evitarea retrogradării. Ne-am pregătit foarte bine în această pauză şi aştept foarte mult de la băieţi să fie conştienţi că nu trecem printr-o perioadă pozitivă, dar am convingerea că vom putea ieşi din acest tunel. Vreau doar victoria. Un egal nu ştiu cît poate să ne fie de ajutor, dar decît nimic... Avem nevoie de o victorie pentru a ne recupera moralul în forţele noastre proprii şi a continua pe o pantă pozitivă", a zis Moldovan.

Viorel Moldovan a afirmat că este momentul ca Sportul Studenţesc să obţină primele puncte din deplasare în partida cu Pandurii. "Ar fi cazul să obţinem chiar la Pandurii primele puncte. Pandurii e o echipă bună, cu jucători buni. Nici ei nu trec printr-o perioadă prea roz. Au schimbat antrenorul, care sigur va aduce altceva în jocul echipei. E un antrenor ofensiv şi spectaculos. Ne va aştepta un meci greu", a încheiat fostul internaţional.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite