Mititelu vrea 250 de milioane de euro de la FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu contestă documentele care au dus la dezafilierea Universităţii Craiova şi-i ameninţă pe conducătorii LPF şi FRF. Avocatul clubului oltean a declarat că Universitatea va cere suma de 250 de milioane de euro, sumă ce ar reprezenta clauzele de reziliere ale jucătorilor care au părăsit Ştiinţa în această vară.

"Decizia Comitetului Executiv al FRF a venit fără să fi fost făcută vreo cercetare şi fără să i se ofere Universităţii şansa de a se apăra. Acest lucru mi se pare foarte ciudat. Nu a existat niciodată o hârtie oficială pentru excluderea echipei din fotbal, nici o hârtie semnată de membrii Comitetului Executiv al FRF. Nu exită nici o motivaţie privind excluderea echipei.

Noi urmărim ca Universitatea să fie reafiliată, dar vrem să ne recuperăm şi prejudiciul creat. Am estimat că acesta se ridică undeva la 250 de milioane de euro, suma clauzelor de reziliere a jucătorilor Universităţii", a spus avocatul angajat de Adrian Mititelu, Daniel Idita, conform prosport.

Conform site-ului transfermarkt.de, Universitatea a avut în lot, până în momentul dezafilierii, nu mai puţin de şase jucători cotaţi la peste 1,5 milioane de euro, cel mai scump fiind Florin Costea, la 2 milioane şi jumătate

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite