Mititelu recidivează: Cîrţu, înjurat la Craiova!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Bărboianu, care a făcut cunoştinţă cu furia lui Mititelu în timp ce alimenta într-o benzinărie din Craiova, a venit şi rândul lui Cîrţu să aibă de-a face cu patronul Craiovei.

Fostul antrenor al Stelei a trecut întâmplător pe lângă Mititelu, care l-a înjurat şi l-a avertizat să nu mai vorbească despre echipă.

Patronul Universităţii Craiova, Adian Mititelu, şi antrenorul Sorin Cârţu au avut luni seară o dispută verbală pe stradă în Craiova, după ce tehnicianul participase cu cateva minute înainte la o emisiune televizată în care se discutase despre echipa olteană

Cârţu a participat la o emisiune TV, apoi a plecat spre centrul oraşul să se întâlnească cu nişte prieteni, printre care şi fostul jucător al Universităţii Rodion Cămătaru. În drumul său, antrenorul a trecut prin faţa biroului lui Mititelu, acesta l-a văzut, a ieşit şi a început să-l înjure şi să ţipe la tehnician, reproşându-i faptul că îşi permite să vorbească despre Universitatea Craiova.

Cîrţu: "Să nu mai facă greşeala asta vreodată"

"Astea sunt problemele mele, nu discut eu despre chestii din astea, le rezolvăm ca bărbaţii. Dar să nu mai facă greşeala asta vreodată, sa mă acosteze pe mine pe stradă, că eu nu sunt unul din «yes men-ii» lui", a declarat Cârţu.

"Nu mă interesează ce debitează Cîrţu. Nu comentez", a afirmat Mititelu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite