Mititelu pierde încă 10 milioane de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă Universitatea Craiova va fi dezafiliată, automat toţi jucătorii vor deveni liberi de contract, ceea ce ar însemna pierderi uriaşe pentru finanţatorul „Ştiinţei“. Aceasta nu este singura sumă pe care ar urma să o piardă bossul oltenilor. El mai trebuie să-i plătească actualului selecţioner, Victor Piţurcă, daune în valoare de 7 milioane de euro.

Clubul Universitatea Craiova pare a fi intrat într‑o adevărată gaură neagră. Situaţia clubului-emblemă al oltenilor este una fără precedent, iar, de la o zi la alta, tot mai chinuitoare.

Pentru că Adrian Mititelu a contestat în instanţele civile deciziile dictate de către comisiile sportive în cazurile litigiilor cu Victor Piţurcă, pe de o parte, şi Găman-Bărboianu, pe de altă parte, conducerea FRF a somat clubul din Bănie ca până marţi să renunţe la aceste acţiuni. Dacă nu se va conforma, atunci „Ştiinţa" va fi exclusă din toate competiţiile. De ce această măsură fără precedent? Simplu, pentru că regulamentele fotbalistice interzic atacarea deciziilor sportive în instanţele civile.

Aflat cu sabia deasupra capului, Mititelu nu este deloc speriat de această ameninţare şi susţine că-şi va continua demersul până la capăt. „Ăsta e şantaj. Nu renunţ la niciun proces, indiferent de consecinţe. Dacă mă dezafiliază, dau Federaţia în judecată şi o să cer despăgubiri de milioane de euro!", a fost reacţia finanţatorului.

Consecinţele unei astfel de acţiuni sunt foarte grave pentru echipa de fotbal. Dacă Universitatea Craiova va fi exclusă din toate competiţiile, atunci jucătorii vor deveni automat liberi de contract şi se vor putea transfera gratis la orice echipă. În acest caz, patronul oltenilor va înregistra pierderi de aproximativ zece milioane de euro, aceasta fiind suma la care este estimată, în acest moment, valoarea lotului craiovean.

"Dragomir şi Sandu au intrat într-un joc periculos. Vor să îmi ia patru-cinci jucători care împreună fac 7-8 milioane de euro. "
Adrian Mititelu
finanţator Univ. Craiova

info
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite