Mititelu l-a „blocat“ pe Piţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul oltenilor le-a cerut oficialilor de la LPF să nu mai recunoască semnătura managerului general pe niciun act oficial, de teamă de a nu pierde vreun jucător important al echipei. Apropiaţii fostului selecţioner, preşedintele Silvian Cristescu şi directorul Ovidiu Costeşin, au fost „suspendaţi“ şi ei.

Victor Piţurcă e legat de mâini la Craiova! Deşi la instalare a primit puteri depline, managerul general al oltenilor nu mai poate face acum absolut nimic fără ştirea şi acordul lui Adrian Mititelu, cu care se află în conflict de aproape două luni.Ca să scoată echipa din criza actuală, fostul selecţioner intenţiona să vândă unul sau doi dintre jucătorii importanţi. Vizaţi erau, în special, Valerică Găman, Ovidiu Dănănae, Mihai Costea şi Silviu Lung jr. Mititelu a anunţat însă, în mai multe rânduri, că nu va vinde pe nimeni în această iarnă întrucât nu ar putea încasa sumele pe care le doreşte el: "Dacă aş vinde acum, s-ar duce dracului totul. Eu am mare încredere în grupul de la Craiova, în aceşti băieţi tineri, de mare viitor, care abia acum încep să se coacă".

În încercarea de a scoate clubul din impasul financiar în care se află, Piţurcă ar fi putut trece totuşi peste părerea patronului şi chiar şi-a pus în cap acest lucru! A vrut să-l dea pe Găman la Hapoel Tel Aviv în schimbul a 600.000 de euro şi 50 la sută dintr-un transfer ulterior, dar calculele i-au fost date peste cap în ultima clipă. Mititelu a dezvăluit că a aflat de ofertă de la Găman, iar câţiva jurnalişti israelieni i-au confirmat existenţa tratativelor. Speriat de planurile secrete a lui Piţi, finanţatorul a decis că e momentul să "mute" decisiv: a cerut ca LPF să nu recunoască semnătura lui Victor Piţurcă pe niciun act oficial. Totodată, Liga a fost înştiinţată că preşedintele Silvian Cristescu şi directorul executiv Ovidiu Costeştin, cunoscuţi ca apropiaţi ai lui Piţi, nu mai au nici ei drept de semnătură!

Are dezlegările lui Găman şi Dănănae

Când a venit la Craiova, Piţurcă l-a împrumutat pe Mititelu cu 1,8 milioane de euro. Patronul s-a angajat să-i restituie banii până la finalul anului 2010 şi i-a garantat acest lucru oferindu-i drepturile federative asupra jucătorilor Valerică Găman şi Ovidiu Dănănae. Piţi nu şi-a primit însă "caşcavalul" şi l-ar fi putut vinde pe Găman, dacă Mititelu nu i-ar fi revocat dreptul la semnătură.

Vorbeşte după o lună

În conflict cu patronul Ştiinţei, Victor Piţurcă n-a mai dat nicio declaraţie oficială de la 7 decembrie 2010, când a anunţat că echipa se confruntă cu probleme financiare grave şi că Mititelu i-a transmis că nu poate să facă rost de bani. Din acel moment, finanţatorul oltenilor nu şi-a mai putut stăpâni furia şi l-a atacat frecvent pe fostul selecţioner. Replica acestuia este aşteptată miercuri, într-o conferinţă de presă care va avea loc după primul antrenament al alb-albaştrilor din 2011.

"După ce Piţi a zis că Găman e de vânzare, Mititelu a cerut Ligii ca semnătura lui Piţurcă să nu mai fie valabilă la transferuri."
Gigi Becali finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite