Mititelu: "E la modă să dai în Florin Costea! Nici ceilalţi nu sunt uşă de biserică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, îl apără pe Florin Costea, susţinând că atacantul a fost provocat de Bourceanu.

"Domnul Ilie Stan susţine că cine ştie ce făceau Florin şi Mihai Costea la Craiova. Aceşti băieţi nu au făcut nimic rău la Craiova, cu excepţia a 2-3 gesturi de indisciplină în toţi anii în care au stat aici. Vă spun eu ce a făcut Florin Costea la Craiova: a dat vreo 50 de goluri şi încă vreo 50 de pase decisive.

Intraţi pe youtube dacă nu mă credeţi. E folclor asta cu problemele făcute la Craiova, Ilie Stan să nu mai asculte. De ce nu credeţi că Bourceanu a sărit la gâtul lui Costea? E la modă să dai în Florin Costea acum. Despre fotbaliştii valoroşi se scrie, dar nici ceilalţi nu sunt uşă de biserică, doar că nimănui nu îi pasă de ce fac ceilalţi.

Florin Costea e comparabil cu Ilie Balaci şi chiar Balaci crede despre Florin că e mare fotbalist. Balaci avea în spate Craiova 84, Florin are parte de o altă generaţie. Costea avea 30 de goluri date pentru Craiova la 23 de ani! E aproape de Balaci ca şi fotbalist", a declarat Adrian Mititelu la DigiSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite