Revoluţia oltenilor a început la ora 14. „Ştiinţa trebuie să renască!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii vor să-i ia echipa lui Adrian Mititelu, iar de azi au început protestele în Bănie. De la ora 14.00, suporterii s-au strâns la Universitate în număr mare.

Ştiinţa a retrogradat în Liga a 2-a, iar fanii s-au strâns de astăzi pentru a-i cere lui Adrian Mititelu să renunţe la echipă. Încă de-aseară, fanii olteni au împânzit oraşuil cu afişe şi bannere. Craiova a părăsit oficial Liga 1 sâmbătă cu un alt insucces pe teren propriu, 2-1, cu Gaz Metan.

Suporterii au anunţat că organizează mitingul "pentru formarea unei noi echipe", ei solicită implicarea autorităţilor locale, iar acţiunea se desfăşoară sub numele "Ştiinţa suntem noi". Fanii au scandat împotriva finanţatorului Adrian Mititelu, dar şi "Ştiinţa este Oblemenco" sau "Ştiinţa trebuie să renască".
Măsurile de securitate la aceste miting sunt asigurate de circa 200 de reprezentanţi ai forţelor de ordine, iar un suporter a fost reţinut deoarece avea asupra sa material pirotehnic.

Ne vrem echipa înapoi!
Suporterii au emis şi un comunicat prin care îi cer lui Mititelu să plece.
"ASOCIATIA SUPORTERILOR OLTENI este dispusă să preia echipa. Nu vrem altă echipă.Vrem ca echipa să fie a suporterilor.Daca el nu vrea s-o dea, noi trebuie s-o recuperăm. UNIVERSITATEA este a suporterilor. Construim o structură organizatorică ca să poată prelua UNIVERSITATEA în orice condiţii, în orice moment, nu vrem un alt ''patron'' care să profite iar de pe urma noastră. Stiinţa trebuie să renască. Duminică la ora 14.00 ne strângem la Universitate, la coloane, locul de unde a pornit echipa, UNIVERSITATEA CRAIOVA. Această echipă nu trebuie sa fie un bun al nimănui", se arată în comunicat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite