Mititelu anunţă dezvăluiri spectaculoase despre FRF şi LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămas fără echipă, deţinătorul mărcii "Universitatea Craiova", Adrian Mititelu, nu abandonează lupta şi anunţă că, în maximum trei luni vor ieşi la iveală "lucruri urâte" despre FRF şi LPF.

"Săptămâna viitoare vom avea o decizie într-unul dintre dosare. E vorba de anularea deciziei cu situaţia cu Piţurcă. Suntem destul de optimişti. Sunt multe lucruri care se ştiu, dar nu se spun. Am încredere foarte mare că oamenii legii vor scoate adevărul la iveală. S-a creat o imagine că Universitatea a fost înmormântată. În maxim trei luni o să iasă la iveală lucruri urâte", a spus Mititelu la Digi Sport.

El crede că Universitatea Craiova va ieşi mai puternică din situaţia dezastruoasă în care se află: "Cred ca de aici se va curăţa fotbalul românesc de anumiţi indivizi care l-au curaţat de performanţă. Cei care conduc acum parcă vor ca fotbalul să nu progreseze. Ei încearcă să se alature imaginii acestui stadion, dar n-au nicio legătură cu această arenă. Tot acest rău cred că va fi spre bine, iar Universitatea va ieşi mult mai puternică"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite