Mititelu: “Vom merge la TAS. Îşi bat joc de noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltenii au cerut să câştige la "masa verde" meciul cu Rapid, dar Comisia de disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a respins contestaţia Craiovei.

"Vom merge la TAS. Îşi bat joc de noi. Azi am fost respinşi la Disciplină, mergem la Comisia de Apel, vor respinge şi acolo, dar în două săptămâni cerem judecarea în regim de urgenţă la TAS. Acolo nimeni nu se joacă. Aici ne-au respins proba video. Vă daţi seama !? Păi când mergem cu raportul fotografiat şi cu probe video oficiale, câştigăm fără emoţii", a spus Adrian Mititelu la Radio Dolce Sport.

Comisia de disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a respins, în şedinţa de marţi, contestaţia depusă de gruparea Universitatea Craiova, privind condiţiile neregulamentare de desfăşurare a partidei cu Rapid, care a avut loc luni, în cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.

Nocturna de pe Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu s-a stins pentru aproximativ 30 de secunde în minutul 41 al partidei Rapid-Universitatea Craiova, scor 0-0, apoi s-a reaprins după pornirea generatorului, dar instalaţia a funcţionat o perioadă la capacitate redusă. De asemenea, în minutul 65, capacitatea instalaţiei de nocturnă a fost scăzută pentru cinci secunde, iar în minutul 70 pentru circa zece secunde.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite