Mititelu: "Piţi mi-a trimis o notificare hazlie şi eu i-am dat un SMS!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Ştiinţei crede că Silvian Cristescu este cel care "a dat din casă", discutând cu presa despre relaţia Mititelu-Piţurcă.

"Nu am nevoie să mă bat cu Cristescu, asta e ultima mea problemă. M-am supărat pe el pentru nişte chestii pe care le-a făcut prin Craiova, pe care nu vreau să le dezvălui acum. Aş putea să spun şi eu multe chestii despre Cristescu, dar nu vreau să-i ridic cota. În ultimele luni, lucra câte o jumătate de oră pe zi şi-n rest venea la meciuri. Atât făcea el. Este incompatibil cu funcţia pe care o are la Craiova, atâta timp cât face ce a făcut. Nu l-am ameninţat cu bătaia", a declarat Mititelu.

"Piţurcă nu poate să anunţe nimic de rău. Am primit şi o notificare de la Piţurcă, e foarte hazlie. Mi-a cerut să-i pun la dispoziţie banii pentru a investi în transferurile de jucători. Primesc şi eu foarte multe sms-uri, discuţi cu oamenii şi apoi apar în presă. SMS-ul l-am trimis după ce am primit o notificare. Eu sunt sincer că a fost o refulare de moment, după ce am primit acea notificare de la Piţurcă. Mâine, managerul se va întâlni cu jucătorii şi vor vedea ce e de făcut", a încheiat Mititelu, conform prosport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite