Mititelu: "O să mă adresez Parchetului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, după audierile de la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF privind cazul jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, că se va adresa Parchetului, el acuzând un prejudiciu de aproximativ patru milioane de euro.

"Actele noastre sunt beton. Ce treabă am eu cu TAS-ul? Aici e treabă de Parchet. Sută la sută sunt jucătorii Craiovei. Până acum am zis că nu vreau să fac rău nimănui, dar de mâine dau drumul la plângeri penale, pentru că acum ei şi-au asumat ceste acte ca fiind valabile şi au spus că le-au primit de la mine. O să mă adresez Parchetului de la Bucureşti, pentru că prejudiciul este de 4 milioane de euro. Cel puţin 3 milioane puteam să luăm pe Găman şi alte 7-800.000 - un milion pe Bărboianu, deci 4,5 milioane prejudiciu real. Din păcate oamenii de aici sunt depăşiţi de situaţie, transpiră foarte mult, se vede că vor să ducă procesul într-un anumit fel", a spus Mititelu.

Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF a amânat pentru marţi, 15 februarie, cazul jucătorilor Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu, care au cerut să fie declaraţi liberi de contract după conflictul cu Universitatea Craiova.

Comisia a decis amânarea după aproape patru ore de audieri, care s-au încheiat la ora 21.30.

Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au cerut LPF să-i declare jucători liberi de contract, în baza unor dezlegări în alb, pe care patronul Adrian Mititelu i le-a dat fostului tehnician Victor Piţurcă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite