Mititelu: "Nu m-am atins de Bărboianu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat miercuri, referitor la întâlnirea avută cu jucătorul dinamovist Ştefan Bărboianu într-o benzinărie din oraşul doljean după meciul cu Dinamo, că nu l-a jignit, ci i-a adus doar "reproşuri la foc automat".

"La 20-30 de minute după finalul meciului Universitatea Craiova - Dinamo, am venit la o benzinărie în Craiova, am alimentat şi l-am văzut în faţa mea pe Bărboianu. I-am făcut câteva reproşuri «Să-ţi fie ruşine nemernicule, eşti vinovat de retrogradarea Craiovei, aşa cum suntem toţi şi Găman şi tu şi Piţurcă. Ai uitat că eu te-am crescut, te-am băgat în echipă cu japca. Dacă nu te-aş fi ajutat, nu s-ar fi uitat nimeni la tine în Liga I. Maşina asta e cumpărată din banii mei şi acum te şmechereşti cu ea prin Craiova». Asta a fost tot, nu l-am atins, eram nervos după ca şi retrogradarea în Liga a II-a. Au fost reproşuri cum face un părinte la un copil, ce eram tâmpit să mă ating de Bărboianu?!", a spus Mititelu în cadrul unei emisiuni televizate, la Gsp Tv.

Fundaşul echipei Dinamo, Ştefan Bărboianu, a declarat, într-o emisiune televizată, că s-a întâlnit, luni, într-o benzinărie cu finanţatorul Adrian Mititelu, şi că oficialul grupării oltene l-a jignit şi l-a ameninţat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite