Mititelu: "Mi-au înfipt un cuţit în inimă, nu pot să cred!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu nu crede că va avea puterea să se uite la partida Gaz Metan - Steaua, în care s-ar putea consemna debutul lui Florin Costea în tricoul roş-albastru, într-o partidă oficială. "Nu ştiu cum voi reacţiona", spune Mititelu, care nici acum nu acceptă că a pierdut gratis "perla" pe care în urmă cu nici un an spera să obţină milioane bune de euro. Mititelu spune că Florin e, după Mutu, cel mai bun fotbalist român în a

"Nu-mi vine să cred ce se va întâmpla. Nici nu ştiu cum voi reacţiona când îl voi vedea pe Florin în tricoul Stelei. Mi-e şi frică să mă gândesc. Eu în consider ca valoare al doilea fotbalist al României, după Mutu. Simt că mi-a înfipt un cuţit în inimă, dar, oricum, pe Florin îl veţi vedea cât de curând înapoi la Universiteatea Craiova", a declarat Adrian Mititelu pentru www.prosport.ro.

Mihai Costea, Andrei Prepeliţă şi Florin Costea sunt cei trei jucători care în sezonul trecut au evoluat la Universitatea Craiova şi acum joacă la Steaua. Gigi Becali a plătit doar pentru primul, însă în cele din urmă acesta a fost legitimat ca "liber de contract", iar partronul Stelei şi-ar putea recupera investiţia de 1.4 milione euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite