Mititelu: "Se doreşte retrogradarea Universităţii Craiova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a spus că se fac presiuni din partea conducerii FRF ca gruparea alb-albastră să fie retrogradată.

Temerea oficialului oltean crede că eventuala schimbare a componenţei Comisiei de Apel de acordare a licenţelor de club profesionist din cauză că a acordat licenţa Universităţii Craiova pentru sezonul 2009-2010-

"Mircea Sandu a solicitat ca Universitatea Craiova să fie retrogradată, dar cei cinci din Comisia de Apel nu au fost de acord şi au acordat-o în unanimitate. Preşedintele FRF vrea să se răzbune. Unde mai este independenţa comisiei?", a spus Mititelu la GSP TV.

Despre sosirea antrenorului olandez Mark Wotte, Mititelu a spus că are încredere că lucrurile vor mefrge bine la Universitatea Craiova.

În altă ordine de idei, tacantul Valentin Badea şi-a reziliat, de comun acord, contractul cu Universitatea Craiova, el fiind al cincilea jucător care părăseşte gruparea craioveană în această iarnă.

Valentin Badea, care semnase în vară un acord pe trei ani cu Universitatea Craiova, va pleca de la echipă liber de contract. El a jucat în 14 meciuri în turul campionatului şi a marcat de două ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite