Mititelu: "Timişoara este victima răzbunării"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, spune că Poli Timişoara este o victimă din cauza conflictelor în care a intrat, alături de echipa olteană cu şefii fotbalului românesc.

Deşi echipa sa a retrogradat atât fotbalistic cât şi prin neprimirea licenţei, Mititelu crede că răzbunarea şefului LPF Dumitru Dragomir asupra Craiovei s-a extins şi asupra Timişoarea, iar Gloria Bistriţa a fost victimă colaterală.

"Domnul Duru a uitat să vorbească despre două echipe care nu trebuiau să primească licenţa, dar nu dau detalii, pentru că nu sunt justiţiar. Ce se întîmplă acum este o răzbunare pentru Timişoara şi Craiova. Bistriţa a căzut din cauza conjucturii, nu au mai putut să o ţină în braţe. Principalul vinovat este Dumitru Dragomir, pentru că a dorit ca noi să nu mai fim în prima ligă. De la asta s-au tras şi restul. Şi Marian Iancu are vina lui, pentru că a zis mereu  că Universitatea nu va lua licenţa. L-a pedepsit Dumnezeu", a spus Mititelu la sportro.

Poli Timişoara şi Glorai Bsitriţa nu au primit licenţa pentru sezonul următor şi nu vor mai putea evolua în Liga I. Universitatea Craiova a retrogradat în plan sportiv, terminând pe locul 15, şi nici nu poate profita de dispariţia celor două echipa din Liga I, pentru că nici oltenii nu au primit licenţa pentru sezonul viitor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite