Mititelu: "Florin Costea e o victimă. A intrat pe mâna unui grup infracţional mafiot!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, este convins că jucătorul "Ştiinţei", Florin Costea, nu va pleca de la echipă, chiar dacă este influenţat de anumite grupuri infracţionale.

"Am depus o plângere la DNA împotriva lui Piţurcă pentrru înşelăciune şi uz de fals. Prejudiuciul creat de fostul manager este imens. Şi de el, şi de jucătorii Bărboianu şi Găman. Dacă riscă închisoarea? Nu vorbesc eu despre astea, nu ştiu. Va ieşi foarte rău pentru Piţurcă şi cei doi jucători.

Este un grup infracţional de tip mafiot care controlează fotbalul românesc şi, la fel ca în 2005, se încearcă retrogradarea echipei. După două-trei săptămâni vă voi da date şi mai importante. Vreau să mă adresez procurorului României şi-i voi aduce câteva dovezi despre corupţia din fotbalul românesc.

Va fi greu să dovedesc, pentru unii pare imposibil, dar am date care duc spre asemenea concluzii în mod negreşit. Florin Costea este şi el o victimă, asta este, când ai 25 de ani şi intri sub influenţa unor infractori internaţionali e greu să rezişti. O să vă prezint date şi sunt convins că statul român va lua măsuri.

O să aduc mai multe detalii după ce se va limpezi situaţia noastră în Liga I. Până astăzi, Florin Costea a încasat de la club 700.000 de dolari în 5 ani de zile. El trebuia să încaseze doar vreo 500.000 de dolari, restul sunt poveşti. Nici Găman, nici Bărboianu, nici Costea, nici alt jucător al Craiovei nu pot deveni liber de contract.

Este netransferabil Florin Costea, indiferent de liga în care va juca Universitatea Craiova. Eu mă ţin de cuvânt, indiferent de situaţia financiară a clubului. Eu i-am explicat lui Gigi Becali, nu pot să-i umilesc pe suporterii Ştiinţei", a declarat Adrian Mititelu la Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite