Mititelu: "Cămătaru e invidios pe mine, am 80 de milioane blocate din cauza lui"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu l-a atacat pe fostul jucător al Universităţii Craiova, Rodion Cămătaru, despre care a spus că vrea răul echipei.

"Rodion Cămătaru este duşmanul meu, mi-a blocat afacerile 4 ani în Craiova. Se bucură că îi merge rău Universităţii Craiova. El iubeşte Universitatea Craiova numai dacă o conduce el. El, Cîrţu, Cămătaru mă urăsc pentru că sunt prieteni cu Antonie Solomon. Şi când echipa era sus, vorbea de rău de Universitatea Craiova. Cămătaru e un fost dinamovist, nu aţi văzut că merge cu Dinamo în deplasări. Este prieten cu Mircea Sandu.

Am 80 de milioane blocate din cauza lui de 4 ani de zile. A făcut un litigiu în fals, ştie toată lumea în Craiova asta. Este invidios pe mine, a făcut-o în mod special, ca să nu am bani pentru echipă.

Eu mă lupt cu Federaţia şi ei vin şi îmi dau pe la spate. Se bagă ei să îmi dea pe la gioale. Cămătaru crede că influenţează el opinia publică. Suporterii Craiovei ştiu cine este Cămătaru, că nu iubeşte echipa asta, chiar dacă a făcut multe pentru clubul ăsta şi a fost unul dintre idolii mei.

Iar Tilihoi, de când am preluat echipa, m-a ciuruit într-un ziar, cel al fraţilor Păunescu.

Pe Donose, Negrilă, i-am ajutat cînd am putut. Cei din generaţia Craiova Maxima sînt alături de mine", a spus Adrian Mititelu ls GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite