Mititelu confirmă "Adevărul": "E posibil ca Prepeliţă şi Dănănae să ajungă la Steaua!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu a vorbit despre problemele echipei sale, Universitatea Craiova, dar a şi confirmat ştirea apărută în "Adevărul", conform căreia Prepeliţă ar putea ajunge în Ghencea în vară. Mai mult, la pachet ar urma să vină şi Ovidiu Dănănae.

"Oamenii de rând sunt cu mine, mă îmbărbătează şi mă roagă să fiu tare. Eu nu joc pentru Steaua în ultima etapă, joc pentru onoarea şi demnitatea Universităţii. Astea nu are cum să ni le ia nimeni. Am o relaţie bună cu Gigi Becali şi nu vreau să mă cert cu el.

Nu contează că suntem în Divizia B, vom veni şi mai puternici din liga a doua şi voi încerca să nu mai fac aceleaşi greşeli. Cum aş putea eu să le zic băieţilor mei să nu joace cu Mediaş? Noi trebuie să demonstrăm că avem ceva ce nu au multe echipe din România, onoare", a comentat Mititelu la Fanatik Show, la DigiSport.

Mititelu spune că îi este forţată mâna pentru a-i lăsa clubul lui Victor Piţurcă:

"Sunt nişte abuzuri şi nişte aberaţii, facem recurs. Mizele pentru Dragomir şi Piţurcă sunt cele patru milioane de pe Găman şi Bărboianu şi aruncă fumigenele astea pentru a acoperi procesul început la "Comisia de Abuzuri" a lui Mitică. Sunt numai încercări de a destabiliza echipa, ei vor să pună presiune pe mine ca să-i dau echipa lui Piţurcă".

După ce a încasat 1,4 milioane de euro pentru transferul lui Mihai Costea, Adrian Mititelu este gata să mai trimită nişte jucători din Oltenia în Ghencea:

"E posibil ca Dănănae şi Prepeliţă să ajungă la Steaua, acum să vedem dacă Gigi Becali va plăti bine. Prepeliţă nu va juca în ultima etapă, că a luat galben cu Bistriţa", a mai afirmat Mititelu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite