Mitică vrea să-l interzică pe Gigi pe stadioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF se pregăteşte să-i mai dea o lovitură europarlamentarului, după ce Becali a afirmat că Dragomir încasează comisioane din contractele de la Ligă. „Corleone“ l-a ameninţat pe patronul Stelei şi cu dezvăluiri din lumea afacerilor, susţinând că Becali a păcălit foarte multă lume.

„Tot ce are Dragomir, toată averea lui, o are datorită mie. Poate nu chiar toată, dar 75% sigur. Pentru că, dacă eu nu-l ţineam la Ligă, cu Hrebenciuc şi cu Năstase, el nu mai avea averea asta. Eu i-am spus, ca prieten, să ia teren pentru fiul său din banii Ligii. El are 40.000 de euro salariu şi mai face un contract cu unul sau cu altul, mai bagă un adiţional...«Lasă-l să ciupească şi el un milion, că e Mitică al nostru», aşa ziceam. Dacă el nu ţine cont de asta, atunci ce mai are sfânt? Înseamnă că are ceva la bibilică", a tunat Gigi Becali.

După ce Comisia de Disciplină a LPF l-a suspendat timp de 18 luni şi l-a amendat cu 110.000 de euro în numai o săptămână, Dumitru Dragomir se pregăteşte să-i mai aplice o lovitură sub centură latifundiarului, căruia vrea să-i interzică dreptul de a mai călca pe stadioanele din România.

Dumitru Dragomir ştie să se apere când este atacat 

image

„Nu mă interesează europarlamentarul Gigi Becali. Pentru toate jignirile îl voi da în judecată, voi discuta cu juriştii, deja încep să dau dreptate galeriei steliste în conflictul cu Becali. Se poate ajunge ca domnul Becali să nu mai aibă acces pe stadioane, s-ar putea să i se interzică acest lucru", a precizat oficialul LPF. Chiar dacă Gigi Becali susţine că a fost sancţionat abuziv, întrucât nu ocupă nicio funcţie în conducerea Stelei şi a vândut toate acţiunile clubului, Dragomir se pregăteşte să demonteze şi acest scenariu.

„Are clauză potrivit căreia, în 20 de ani, Steaua trebuie să-i returneze 25 de milioane de euro. Deci, e creditor! E ca şi cum acţionarii au luat un apartament, dar plătesc rate, deci nu sunt încă proprietari", a explicat Mitică.

A mai fost interzis şi în 2008

În urmă cu doi ani, Gigi Becali a fost sancţionat cu măsura interzicerii oricărei acţiuni legate de fotbal şi cu interzicerea accesului pe orice stadion timp de doi ani, în cazul „Valiza" însă a fost iertat de Curtea de Arbitraj pentru Fotbal. O sancţiune asemănătoare a primit anul trecut şi Cornel Penescu, dar patronul lui FC Argeş se afişează în prezent nestingherit la meciurile echipei sale din Liga a II-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite