Mitică a pedepsit „circul“ din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir s-a enervat că nu a plecat la timp
Dumitru Dragomir s-a enervat că nu a plecat la timp

Gigi Becali, Marian Iancu, Dinu Gheorghe şi Victor Piţurcă au fost „arşi“ de LPF după ce s-au atacat la emisiunile de la TV. Dialogul murdar dintre Iancu şi Piţurcă nu a scăpat nesancţionat. Primul a fost suspendat 3 luni, în timp ce antrenorul Craiovei va sta în tribună 4 meciuri, inclusiv cel cu Steaua.

Jignirile şi atacurile la persoană au întrecut orice limită a bunului simţ în ultimul timp, iar comisiile Ligii s-au autosesizat. Săptămâna trecută a fost una ieşită din comun chiar şi pentru scandalurile din întrecerea păstorită de Mitică Dragomir.

De departe, „premiul I" îl primeşte cuplul Victor Piţurcă-Marian Iancu. Cei doi şi-au dat în stambă la televizor, după ce replicile dure la adresa formaţiilor pe care le reprezintă au apărut în urma patidei Craiovei de la Urziceni, unde oltenii ar fi fost, conform timişorenilor, ajutaţi de arbitri.

De exemplu, Iancu l-a întrebat pe Piţurcă dacă este „homosexual şi satanist", în timp ce antrenorul Craiovei a replicat: „Eşti un magraon, un purtător ilegal de 200 de kilograme de rahat". „Nu pot să-mi dau seama de tupeul ordinar de care au dat dovadă cei care au luat această decizie. E o ruşine şi o jignire la adresa celor care investesc în fotbal", a protestat ieri Iancu.

Dinu Gheorghe, dat afară din şedinţă

Dinu Gheorghe şi Gigi Becali au fost şi ei pârâţi la Comisia de Disciplină, cea care a dictat suspendările, de către CCA, care s-a considerat lezată de declaraţiile celor doi la adresa „fluieraşilor". Ieri s-a consumat şi un episod amuzant. Rapidistul Dinu Gheorghe a fost dat afară de la şedinţa Adunării Generale a LPF, pe motiv că tocmai fusese suspendat.

"Toţi cei care sunt suspendaţi sunt prietenii mei. Dar dacă ăsta e regulamentul, eu ce să fac?"
Dumitru Dragomir
preşedinte LPF

Cum au fost pedepsiţi cei patru

Nume    Suspendare/Amendă    Motiv

Gigi Becali    2 luni/15.000 lei     a jignit arbitrii
Dinu Gheorghe    2 luni/15.000 lei    a jignit arbitrii
Marian Iancu    3 luni/15.000 lei    l-a înjurat pe Piţurcă
Victor Piţurcă    4 etape/7.950 lei    l-a înjurat pe Iancu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite