Mitică Dragomir a anulat amicalul dintre UTA şi Poli Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Meciul UTA - Politehnica Timişoara, un eveniment planificat de suporterii celor două echipe pentru a protesta împreună împotriva lui Mircea Sandu şi a lui Mitică Dragomir, nu se va mai juca sâmbătă.

Preşedintele LPF a declarat aseară că, dacă meciul se va disputa, cele două cluburi ar putea fi sancţionate drastic, chiar dezafiliate, iar conducătorii UTA-ei nu sunt dispuşi să rişte de dragul suporterilor, a scris liga2.ro. Iată comunicatul emis în urmă cu câteva minute de UTA:

„Clubul UTA anunţă, de comun acord cu conducerea clubului Politehnica Timişoara, că meciul amical împotriva echipei de pe Bega, ce urma să se desfaşoare sâmbătă, 10 martie, nu va mai avea loc. Conducerea clubului îşi exprimă regretul faţă de suporterii ambelor echipe, de a nu putea organiza acest meci, o întâlnire ce putea fi benefică pe plan sportiv, social şi nu numai. Această decizie a fost luată şi pentru a evita orice motiv de tensiune în plus asupra jucătorilor înainte de startul returului, vis-a-vis de presiunea mediatică creată în jurul acestui eveniment".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite