Mitică "Ciorbă" atacă: "La Astra Ploieşti e o brigadă mai periculoasă, după aducerea lui Avram"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Dumitru Tudor s-a arătat surprins de venirea lui Vasile Avram pe postul de secretar general la clubul Astra Ploieşti, considerând că nu este normal ca un om aflat în condiţia lui să accepte o astfel de misiune. Agentul FIFA a spus formaţia prahoveană a făcut o obişnuinţă din a angaja oameni cu trecut îndoielnic.

"M-a luat cam pe nepregătite faptul că domnul Avram a ajuns la Astra. E o lovitura de teatru! Oricum, acolo e o brigadă mai periculoasă, de foşti oameni care au lucrat în Ministerul de Interne, prin mai multe locuri din astea. Nu mi se pare normal ca, după toate problemele pe care le-a avut, să se ducă la Astra. În primul rand, dânsul era cel care trebuia să gândească bine, înainte de accepta această funcţie de la Astra. Avram îi face foarte mult rău fiului dânsului, care e un arbitru foarte bun", a declarat Dumitru Tudor, în emisiunea "Fluier final", cu Narcis Drejan, la "Sport Total FM".

"Când eram preşedinte pe la FC Braşov sau Rapid, nu prea era moda ca foştii arbitri să ajungă preşedinţi sau prin conducerea echipelor. Patronii de fotbal vor să îşi ia oameni care au fost arbitri, ca să aiba mai multe avantaje vizavi de arbitraje şi alte probleme. Nu mi se pare normal", a mai spus impresarul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite