Mitea îşi caută echipă pe net!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Mitea este disperat să-şi găsească echipă (foto: click!)
Nicolae Mitea este disperat să-şi găsească echipă (foto: click!)

Ce şansă a ratat Mitea! Ajax l-a considerat unul dintre cei mai talentaţi puşti din Europa, dar el a dat cu piciorul unei ocazii unice într-o viaţă de fotbalist. Acum, Mitea e în stare să joace oriunde. Nu are impresar şi nici oferte. Toate echipele s-au speriat de el când au auzit câţi bani a cerut la salariu.

Mitea e gata să renunţe acum şi la pretenţiile mari şi spune că şi-a căutat impresar pe net.
"Nu am stat cu mâinile în sân să îmi pice ceva. Am sunat, m-am interesat, însă singur este foarte greu. Cum să nu vreau să joc, însă fără impresar este aproape imposibil să îţi găseşti echipă. Chiar am trimis e-mailuri la diverşi impresari din Italia, Olanda, Franţa. Nu poţi avea încredere în nimeni. Doar vorbe. Am luat o ţeapă cu Grecia, nu vreau să mi se mai întâmple asta.

Lumea are impresia că nu vreau să joc. Dar cum aş putea să gândesc aşa? Din fotbal am trăit, asta este viaţa mea. Dacă acum am nişte bani, aceştia au venit din fotbal. Poate am avut pretenţii prea mari când am venit de la Ajax, însa mă obişnuisem cu un alt nivel. Acum îmi dau seama că în ţara asta se promovează numai scandalul. Lumea asta vrea, asta se cumpară. Vreau să joc afară. Oriunde! Linişte să fie! Sper din tot sufletul că în vara asta să reuşesc să plec", a declarat Mitea în Ring.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite